Filosofia

König és una empresa familiar, d’origen gironí, vàrem obrir el primer local al febrer de 1973 al centre de Girona.
Les evidents referències al menjar alemany expliquen que s’ adoptés el nom de König ( rei en alemany) i que en l’actualitat la figura del rei coronat sigui present a tots els elements dels restaurants de l’empresa.
Actualment, comptem amb vuit establiments a la província de Girona, dos al centre de Barcelona, un a la ciutat de Vic i un a Blanes.
Intentem ser un referent amb la nostra oferta d’entrepans, salsitxes d’estil alemany i les diverses tapes o plats de la nostra carta, així com de les noves tendències d’alimentació, on es demanen productes més saludables, oferint entrepans d´alta qualitat, amanides variades i productes més naturals i de proximitat.

 

Per nosaltres la qualitat és el més important, és la base en la qual fonamentem, junt amb un bon servei, la satisfacció del nostre client. Per això seleccionem els proveïdors que ens ofereixin la millor qualitat dels productes que oferim als nostres establiments.

Ens agrada establir relacions duradores amb els nostres proveïdors fins al punt de considerar-los col·laboradors del nostre projecte.

Treballem amb els productes de la terra de la millor qualitat.

L’equip humà que forma el König és sens dubte un dels pilars bàsics dels nostres locals. Sense la seva implicació no seria possible oferir als nostres clients el servei que es mereixen.

 

Busquem que els nostres clients quan ens visiten tinguin la seguretat que estan en una empresa familiar que te cura de tots els detalls i que tinguin una experiència basada en productes de qualitat amb uns preus molt raonables i en uns locals molt estilitzats.

El compromís amb l’empresa i la seriositat envers el treball són els trets fonamentals que els defineixen.

. L’empresa fa una aposta cap als treballadors fomentant la promoció interna, de manera que la majoria de càrrecs de responsabilitat de l’empresa són ocupats per treballadors que han promocionat dins la mateixa empresa.

D’altra banda, es lluita contra la precarietat laboral, apostant per la contractació indefinida.

Logo footer

König

C/ Sarrià de Ter, 22

Pol. Ind. Mas Xirgu, 17005, Girona

972 21 69 43

info@konig.cat

Troba'ns

© Copyright 2023 König

Avís legal

Política de cookies