Matèria prima

König en ser una empresa familiar, hem optat per no tenir franquícies, això ens permet poder mantenir el compromís de qualitat que volem oferir a tots i cadascun dels nostres clients. Aquesta mesura també ens ajuda el fet de mantenir i créixer juntament amb els nostres proveïdors que formen part de nosaltres.

Com aquest exemple, en podem trobar molts d’altres, com ara el pa rodó de les hamburgueses el qual el proveïdor és el mateix des del primer dia, el Frankfurt i les salsitxes d’especialitat alemanya, que fa més de 25 anys.

Això només reforça la nostra idea de tenir proveïdors propers, que ens ofereixin la màxima qualitat per damunt d’altres factors com el preu.

Altres exemples són les patates, les nostres conegudes “BRAVES del KÖNIG”, són elaborades a partir de patata fresca (mai congelada) que rebem diàriament i que supervisa el nostre equip abans de ser elaborada.

De proveïdors de pa, en tenim més de 5, perquè cada fleca, té la seva especialitat.

La proximitat i el tracte diari amb els nostres proveïdors ens garanteix un tracte humà, ràpid i garantia de qualitat.

Fem canvis a la carta un cop l’any, i sempre és en l’ànim de millorar productes i ampliar varietats, perquè venir al König sigui gaudir del menjar, a un preu molt raonable, i en uns locals estèticament molt atractius.

Logo footer

König

C/ Sarrià de Ter, 22

Pol. Ind. Mas Xirgu, 17005, Girona

972 21 69 43

info@konig.cat

Troba'ns

© Copyright 2023 König

Avís legal

Política de cookies